Om

Mit navn er:
Gienette Delphine Passera.

Jeg er født i ‘ 66 og opvokset i Nordsjælland.
Uddannet psykoterapeut samt
NLP Coach (Foundation og Practitioner)

Udover at være psykoterapeut, NLP Coach, drømmetyder og healer, er jeg også uddannet pædagog og har med stor interesse selv været ihærdig med egen personlige udvikling.
Jeg har med succes arbejdet med mange, både børn, unge, par samt individuelle personer med deres forskellige personlige udfordringer. Mine healerevner er medfødt, de er dog blevet stærkere med tiden. Jeg er desuden en stolt mor til to voksne skønne kvinder.

Min viden omkring mennesket har jeg, udover mine egne erfaringer, uddannelser og arbejder, bl.a. tilegnet mig via psykologistudier siden ’87 og via astrologi siden ’73, samt tarotkort siden ’91.
Jeg oplever at vi alle er født med healerevner, mere eller mindre udviklet. Via min egen personlige udvikling samt uddannelser som terapeut og NLP Coach, har jeg udviklet mine healerevner yderligere, særligt fra ´99 og i 2020 tog de ydermere til i styrke. Det jeg har observeret er at healingen giver os overskud, sundhed og helbredelse, både fysisk og psykisk.

Derudover arbejder jeg ud fra et positivt livssyn med positive tanker og er af den overbevisning, at netop positiv tænkning er vejen til at skabe et godt og lykkeligt liv.

Det er også min overbevisning at vi alle komme ud for hver vores udfordringer i livet, som ikke er større for os end de kan overkommes.

Mine uddannelser samt den terapi og personlige udviklingsrejse jeg selv har været igennem, har gjort at jeg føler mig godt rustet til at støtte, heale, vejlede og udvikle dig, til selv at kunne tackle dit liv og dine udfordringer. Så du, ligesom jeg, kan opleve dig selv som et sundt og velfungerende menneske, med evner til at skabe glæde i dit liv. Kan jeg finde vejen til livsglæden, så kan du med stor sandsynlighed også, og jeg vil med glæde være din healer, din terapeut og guide så længe du behøver mig.

Healingen foregår påklædt, i afslappet tilstand og til behageligt healingsmusik. Du kan læse om nogen af de andres kunders udtalelser her.

Hvis du har brug for både at blive coachet, få terapi, få lagt tarotkort og blive healet, finder vi en passende pris for det hele. Se priserne her.

Har du brug for en overnatning evt. i forbindelse med en behandling er dette også muligt. Du kan se mit Bed & Healing herJeg kan kontaktes på tlf.: +45 93 990 211

Back to Top