Kunderne siger

Healings effekt:
Det er både i sessions men også spontant healing kan anvendes. Udover de planlagte sessions har mine omgivelser ind i mellem stået akut og haft brug for og glæde af healing. Her kan du læse om nogle af oplevelserne og mine klienters udtalelser. Og de spontane oplevelser her.

Ældre dame på med sværd vejrtrækningsbesvær efter influenza i 2022
Jeg var desperat og vidste ikke hvad jeg sgu gøre for at få luft. Jeg ku ikke trække luften ind og få en ordentligt vejrtrækning og smerterne var ulidelige og det havde stået på i 4 uger. Jeg søgte efter hjælp i en gruppe på Facebook og blandt dem som svarede mig, var Gienette som mente at hun kunne gøre en forskel så jeg ku få det bedre.
Jeg kunne dårligt tale, men fik forklaret mig samt at jeg havde brug for et hjemmebesøg. Det forstod hun, indvilliget i og kom samme dag.
Gienette sagde at mit system var i alarmberedskaber og at det ikke gjorde det beder for mig, da jeg så spændte meget mere op, men jeg havde også været meget tæt på at dø et par gange, men blå læber og fingre, så det var der jo ikke noget at sige til.
Jeg modtog en skøn healing og en time efter, kunne jeg uden smerter trække vejret ordentligt og tale igen. Ja, jeg fik også hostet en del lige efter, men det gjorde heller ikke længere ondt.
Om aftenen fik jeg så et voldsomt hosteanfald som virkede til at løste for noget. Gienette havde dog sagt at det godt kunne forventes at der ville komme noget op. Heldigvis sov jeg rigtig godt derefter.
Og her efter en lille uge, har det det meget bedre at jeg er gået i gang med mine kreative sysler igen. Appetitten og lugtesansen er dog stadig udeblevet. Men tænker at den kommer af sig selv om en rum tid, ellers ved jeg jo nu, hvor jeg kan få mere hjælp.

Mand med forstuvet storetå efter skred på gulv ind i en væg.
“Jeg kommer humpende ind til Gienette og er helt færdig og træt efter at have humpet rundt i over en uge på min fod. Og selvfølgelig når jeg også lige at smide en flaske, ja, jeg tabte den, ned over den fod jeg ugen forinden havde forslået, på vej ud af døren og hen til hende. Efter to healinger gik det væk! Ja efter 1. healing, ku jeg allerede gå en længere tur i skoven, uden at humpe, dog hævet den så op igen og så måtte jeg lige have en tur mere. Men derefter har der intet været. Det er faktisk ret utroligt, men det er min erfaring og min fod er god igen” 

Mand med posttraumatisk stress (PTSD).
“Mit liv er ikke let, jeg må hver dag kæmpe med træthed og lydangst. Efter healing fik jeg fornyet energi og har det bedre nu. Den første nætter lige efter sov jeg godt og drømfrit, og fik en mere dybt og rolig søvn. Følsomheden og adrenalienen er der stadig, men alle positive oplevelser skubber heldigvis opad.”

Mandlig forretningsindehaver med en følelsesløs tommel og et voldsomt hold i ryggen.
”Da jeg kom til Gienette 1. gang med min følelsesløse tommelfinger, havde jeg ikke meget tiltro til at det kunne blive anderledes. Hvordan kunne det det? Jeg havde rendt rundt med den sådan i flere år. Men da Gienette havde hjulpet så mange med særlig skavanker, var der da en chance for at hun også kunne hjælpe mig. Efter 20 min. fik jeg overraskende nok 60% følelse tilbage i den. Og det var nu rart nok. 🙂 Og ca. 1½ måned senere da min ryg pludselig låste sig efter et åndssvagt løft, var jeg ikke i tvivl om at det var Gienette som skulle hjælpe mig her også. Det var hun sgu selv lidt skeptisk omkring. Ha! Hun sagde ”Jeg er jo ikke kiropraktor” Men jeg var faktisk selv overbevist om at hun kunne hjælpe mig. Så jeg kom svært gående frem til hende og efter ca. 1½ time i en hel eminent healingsoplevelse, kunne jeg hoppe derfra i et mægtigt humør og en ryg som var hel fin igen. Og ja, jeg mærkede også at min søvn blev helt fantastisk de første par nætter lige efter.”

 Moden kvinde med gigt i fingrene.
”Jeg har efter en del arbejde med kartering og selvstændig erhvervsdrivende med smørrebrødsforretning udviklet gigt i mine fingre. Særligt et par fingre var ramt, jeg havde ikke kunne bruge dem ordentligt i en måned og måtte tage 6 panodiler om dagen. Jeg sagde så ja tak til at være Gienettes prøvekanin. Hun ville selv gerne vide om det var hende muligt at heale det også. Og overraskende nok, både for hende og jeg, var der en tydelig forskel allerede efter den ene behandling. Det hjalp virkeligt og jeg kan virkelig mærke en stor forskel. Jeg kan igen bevæge fingrene og tager ikke længere piller for fingrene mere. Nyder det nu når jeg bruger mine hænder nu. De bukker så fint igen.”

Ældre herre havde siden sin pure ungdom haft skinnebensbetændelse.
“I mine meget unge dag, jeg vil tro siden 19 år, fik jeg, efter flere kraftige slag på dem, udviklet skinnebensbetændelse. Jeg kom til samtlige læger og speciallæger vi kunne opdrive den gang. Men intet hjalp. Så mødte jeg Gienette og efter 1 behandling var det allerede væsentligt bedre, faktisk gik andre skavanker også mere i ordne. Efter 3. behandling ja, så var jeg så god som ny igen. Aaah, måske ikke 19 år igen, men tæt på :)”

Mor til en lille dreng på 1 år som ikke ville indtage føde eller væske.
“Når man er forældre, er det sandsynligvis en af de største bekymringer når ens barn ikke indtager mad og drikke i en lang periode. Og denne situation stod jeg så I. Efter at have forsøgt næsten alt og hans daginstitution også var begyndt at udtrykke bekymring, var jeg til sidst ved at blive helt desperat efter at finde en løsning og en som kunne hjælpe, og så fandt jeg Gienette Delphine på nettet, ved en “tilfældighed”. Jeg fulgte min intuition og kontaktede hende. Og efter bare 40 min. healing og 25 min. coaching var min lille dreng spisende og drikkende igen allerede samme aften. Jeg blev så henrykt at jeg MÅTTE ringe samme aften og berette hvad hendes healing og coaching havde gjort for os. Gienette er meget dygtig til, i den grad, at stille skarpt på årsagerne til udfordringerne. Og lærte mig således, i denne situation, at manglen på lyst til at spise, også hang sammen med min tilgang og bekymring som mor. At få dette buskab så klart formuleret, har siden gjort det lettere for mig at give slip og være tryg ved situationen og at der er flere årsager til en givende udfordring som heldigvis kan løses. Jeg vil tilføje at jeg også er taknemmelig og imponeret over at hun allerede inden vi kom, havde tunet ind på ham, og dermed var velforberedt og efter behandlingen, fulgte hun også op. Det synes jeg er flot. Og ja her efter 18 dage, spiser han stadig. Jeg er bare SÅ glad.” Jeg har siden hen igen haft kontakt med moderen og hendes søn har det godt og indtager stadig føde og efter ½ år.

Mandlig ryger med kraftig morgenhoste.
“Jeg er skeptisk af natur, og havde ingen forventninger til healing. Gienette ville prøve om hun kunne fjerne min rygetrang, således jeg endelig kunne holde op med at ryge, efter at have prøvet at stoppe gennem længere tid. Jeg gik også med en irriterende tobakshoste, som særligt var generende om morgenen. Efter første gang healing fik jeg en temmelig kraftig reaktion, hvor jeg fik trykken for brystet og lettere ondt i lungerne. Det var ikke rart, men Gienette beroligede mig med, at lungerne lige skulle i gang med at rense sig selv, så det var bare det jeg kunne mærke. Allerede et par dage efter var mine lunger i bedring og min tobakshoste forsvandt stille og roligt. Min rygetrang var mindsket, men ikke helt forsvundet. Jeg måtte derfor have en gang healing mere, hvorefter min rygetrang var så tilpas mindsket, at jeg nu kunne kvitte smøgerne. Kombinationen af mit ønske om at holde op med at ryge og healingen har indtil videre holdt mig røgfri siden Sep. 2016”

Astmaklient med sværd vejrtrækning.
“Jeg tog dagligt høje doser af astma medicin (ca. 23) og mine lunger synes ikke at kunne leve op til sit fulde potentiale. Jeg ku ik få ordentligt luft!!! Faktisk var jeg villig til at prøve hvad som helst for at få det bedre og havde aldrig prøvet healing, så hvorfor ikke give det et forsøg? Jeg blev vel modtaget og fik en healing som varede ca.25 min. Da jeg sætte mig op kunne jeg konstaterer, lige med det samme, at trykken på brystkassen var lettet en hel del og jeg kunne få frit luftgennemstrømning. Jeg følte mig så godt tilpas og afslappet, ja selv min ryg havde det bedre. Næste dag tog jeg kun en tredje del af astmamedicinen og det var på trods af at pollentallene var skyhøje tilmed var min rygetrang halveret, hvilket Gienette havde sagt hun også ville afhjælpe mig med. Jeg kunne pludselig ting igen jeg ikke havde ku længe, p.g.a luft mangel. Og da jeg fik rigtig travl de næste par dage kom det mig virkelig til gode. 2. behandling gjorde at jeg igen fik det bedre og jeg er nu nede på kun at indtage min medicin om morgen (1-3 doser) Ja jeg har det faktisk så godt nu at jeg ikke længere tænker på at have den på mig mere og det er en kæmpe frihed at få. Jeg er yderst tilfreds :)”

Mand på vej på skiferie men maveonde gennem længere tid
“Jeg havde set frem til ferie og trængte også til en. Men mavesmerter gennem 3 uger lovede ikke godt. Så healing måtte afprøves. Og efter 20 mins. healing, måtte jeg lige en tur på ”Det lille hus”. Da jeg kom ud udbrød jeg ”Føj for en rådden høne!!!” men det var det hele værd og åbenbart bare det der skulle til. Ud kom det altså og jeg kunne nyde min velfortjente skiferie som planlagt. Jeg må sige at det var yderst effektivt.”

Ea som er mor til nyfødt barn:
“Min lille pige ville ikke sove særlig længe af gangen og havde mange mave og tarme-smerter. Hun græd meget og ville kun være på arm. Gienette fik, efter første healing, lindret så meget at min datter fik en del mere søvn og jeg og min mand kunne fortage os andet end kun at gå vuggende op og ned med hende. Så vi ville geren se og en healing mere ville tage resten og blev noget overrasket over at vi derefter kunne sige goddag til et nyt liv. Vores datter sover nu igennem og har det rigtig godt i både tarme og maven. :)”

Skeptisk Ingeniør:
“Jeg har aldrig troet på alt det der alternative, og var heller ikke særlig optimistisk da jeg skulle modtage min første healingsbehandling, men jeg overvandt min modstand og tog imod. Og jeg må indrømme at jeg godt kunne mærke en forandring, både under behandlingen og noget tid efter. Noget anderledes oplevelse, må jeg sige, men meget rart. Jeg er dog ikke blevet omvendt, men indrømmer at jeg havde det godt bagefter :)”

Læs om de spontane oplevelser her.


Jeg kan kontaktes på tlf.: +45 93 990 211

Back to Top