• Home
  • /
  • Spontane healinger

Spontane healinger

Healings effekt:
Det er både spontant og i sessions healing kan anvendes.
Udover de planlagte sessions, har mine omgivelser ind i mellem
stået akut og haft brug for og glæde af healing m.m.

Her kan du læse om oplevelser fra nogle af de spontane healinger.

Genbo med kraftig migræne
“Kære Gienette Jeg er helt overvældet og er lige sunket ned i min lænestol med en kop te og prøver at fordøje den meget positive oplevelse jeg lige har haft. Jeg har total tankemylder og føler en enorm energi og lyst til at ændre en masse ting i mit liv! Af hjertet tak Glæder mig til at læse nærmere om det hele og besøge din hjemmeside. Hvor er jeg dog glad for at jeg kom ind til jer” Opdatering “Jeg har faktisk ikke siden haft migræne (juni 2019)”

Ung kvinde i uheld fra ATV-køretøj
”Jeg var til et fest-arrangement, hvor Gienette også var, (lucky me), og befandt mig pludselig flyvende i høj fart, fra en terræn-kørende maskine (ATV) udover ham som styrede den, og ind i et par store grene med hoved først. Jeg slog både næse, hoved og begge mine arme og blev også ret svimmel. Inden jeg kom rigtigt på benene var der en kvinde ved min side som spurgte til mig og stillede mig også et personligt spørgsmål. (nok for at sikre sig, om jeg var ved mit fulde fem). Jeg kunne godt svare, men var virkelig rund på gulvet og i smerter. Min kæreste tog mig ind i den nærliggende bygning hvor jeg fik lidt vand og da jeg kort efter kom ud igen og fik sat mig ned, kom kvalmen og igen henvendte kvinden sig med sin omsorg. Hun tilbød mig hjælp, men jeg bad om fred og tid til at komme mig, og fortalte at jeg havde kvalme. Hvorefter hun svarer ”Det er den jeg vil hjælpe dig af med” Så tilbød hun at jeg kom over hvor hun sad, hvor der var plads, så hun kunne heale mig. Heale mig! Mig! Sgu jeg tro på den slags? Ville gerne, men nej, synes jeg manglede beviser på at det ku’ virke. Hvad der fik mig til at gå derhen, ved jeg faktisk ikke, men pludselig befandt jeg mig i en underlig situation, med denne kvindes hænder på hver side af mig. Ikke direkte men ca. 20 cm fra. Efter ca. 5 min. fik jeg det kort endnu værre og så gik det helt væk. Fra at have været super dårlig og troede jeg skulle kaste op, til slet ikke at kunne mærke noget, andet end velvære og lysten til mere. Det var vildt underligt. Jeg måtte faktisk lige mærke på mine skrammer på mine arme og næse for at vide om det kunne mærkes endnu. Det ku det så godt, men kun ved berøring. Vildt underligt. Hun fortsatte i ca. 20 min. HELT gratis og jeg havde det bare godt resten af aftenen og kunne fortsætte i festlighederne. Tusinde tak Gienette, tror du har rykket en del og givet mig det bevis jeg søgte 🙂 ”

En ældre herre faldt i badelandet:
“Da jeg faldt på det glatte gulv i badelandet og slog mig slemt, kunne jeg ikke tro hvad jeg oplevede efterfølgelnde. Gienette kom mig til hjælp og lagde hendes hænder på min ryg og mens vi ventede på ambulancen oplevede jeg en enorm lindring der hvor hun havde hendes hænder og en omsorg jeg sjældent har oplevet i mit liv. Jeg blev dybt taknemmelig.”

Jeg kan kontaktes på tlf.: +45 93 990 211

Back to Top